Etusivulle

Taidekivi-tuotteet ovat lasikuidusta käsin tehtyjä luonnonkiviä imitaatioita, jotka ovat tarkoitettu peittäämään ja koristelemaan tontinne epäkohtia, mm. kaivojen kansia ja muita maarakentamisen jälkeen esiintyneitä jälkiä. Taidekivet palauttavat tontillenne luonnonmukaisuuden tunnetta ja näkymää. 

Vähäisen painon ansiosta Taidekiviä on helppo nostaa ja laittaa takaisin paikalleen, mikä mahdollistaa esim. vesikaivon huoltotoimenpiteitä. Halkaisijaltaan 90cm Taidekivi on panoltaan vain 7-8kg, kun taas pienempi 50cm Taidekivi painaa vain 3-4kg kiven muodosta riippuen.

Kivien värit ja materiaalit

Taidekiviä on saatavilla kahta eri väriä - "punainen graniitti" sekä "harmaa graniitti". Kivien ulkopinnassa on graniittimursketta, mikä takaa tuotteelle kulutuksen-, lämpötila- sekä sääkestävyyttä. Tuotteet ovat siis pakkasta kestäviä ja soveltuvat suomen ilmastoon täydellisesti.

Taidekivien runko on tehty lasikuidusta ja side-aineena on käytetty epoksiöljyä. Tuotantoteknologia on siis aika paljon samanlainen kuin esimerkiksi purjeveneiden valmistuksessa, kun kyse on kovista ja pitkä-aikaisista kuormituksista. Suhteellisen ohuesta seinämänpaksuudesta huolimatta, Taidekivien rakenne kestää staattisia kuormituksia 100kg+.

Taidekivien muodot

Taidekivien muotolähteiksi sunnittelijat valotsevat mahdollismman näyttäviä ja kauniita luonnonkiviä, joita Suomen järvirannoilta löytyy paljon. Kivien valikoima koko ajan laajenee, mikä mahdollistaa asiakkaallemme valotsemaan juuri hänen masiemaan parhaiten sopivan kivimallin ja muodon. Kivien mitat ovat suunniteltuja juuri Suomessa käytössä olevien kaivojen päämittojen mukaisiksi.

Taidekivien ulkopintaa käsitellään käsin heittämällä erisävyistä kivimursketta, minkä seurauksena jokainen kivi on uniikki.

Huolto

Taidekivet eivät vaadi minkäänlaista huoltoa. Mitä kauemmin kivi on paikallaan luonnon ääressä, osittain lehtien peittämänä ja sadevesien siivottuna, sitä kauniimmalta ja luonnonmukaisemmalta se näyttää.

Tuotteita yhteensä 27 kpl.

Näytetään 1-27 yht. 27 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet