Palautuskäytäntö, kuluttaja-asiakas

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa ja palauttaa tilaus tuotteiden lähettämisen tai palvelun suorittamisen jälkeen. Peruutus ja palautusoikeus ei koske painatettavia ja räätälöitäviä tuotteita.

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusaika. Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteet ota yhteyttä info@taidekivi.fi asiakaspalveluun. Jokainen palautus käsitellään tapauskohtaisesti. Kaikki palautettavat tuotteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa alkuperäisissä avaamattomissa pakkauksissaan. 

Taidekivi.fi ei vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista eikä pakettien katoamisista tai rikkoontumisista. Palautamme palauttamiesi tuotteista maksamasi rahat sille tilille/kortille/muulle maksuvälineelle jonka kautta teit alkuperäisen tilauksen. Emme palauta alkuperäisen tilauksen toimituskustannuksia.

Lunastamattomat paketit/lähetykset

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus.

Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta.Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Palautuskäytäntö, yritysasiakas

Yritysasiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta tuotteiden lähettämisen tai palvelun suorittamisen jälkeen, ellei asiasta ole kirjallisesti toisin sovittu.

Suojavarusteella on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä tuotteiden palautus mikäli tuote ei vastaa uutta alkuperäistä tuotetta.

Vialliset tuotteet

Mikäli tuote on viallinen/rikki saapuessa. Teille toimitetaan uusi korvaava tuote toimituskuluitta, mahdollisimman pian. Järjestämme viallisen tuotteen palautuksen mikäli se on aiheellista.

Mikäli havaitset tuotteen vialliseksi ota heti yhteyttä Taidekivi.fi asiakaspalveluun, korvaavan tuotteen toimittamiseksi.

Tuotteiden palautus

Lähetä palautettavat tuotteet Taidekivi.fi palvelupisteeseen osoitteeseen:

Sopenkorvenkatu 5, 15800 Lahti